> > > HELAAS! Je bent te laat… > > > Per 16 mei 2022 is onze webshop gesloten > > >

Q

Kunsling IconKunsling

Leyweg 924, Den Haag

4,9 12 reviews

 • Avatar Vera Wishaupt ★★★★★ een jaar geleden
  Prachtige shirts ontvangen met een "personal touch" en een presentje omdat ik wat langer moest wachten. Lief! Mooie prints, pasvorm en vegan! Over de kwaliteit kan ik nu uiteraard nog niets zeggen, maar ik hoop en verwacht er … More lang van te kunnen genieten! Blij mee!
 • Avatar Saskia de Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Zeker een aanrader! Ten eerste het hele concept van Kunsling vind ik top!
  Goede kwaliteit en service. Ook al liet onze bestelling door omstandigheden op zich wachten, toen ik contact opnam kreeg ik heel snel een bericht terug, en ook nog
  … More een oprecht telefoontje met uitleg en excuses. Nou ze zijn er 🙂 (en wat zijn ze mooi!) met nog een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje voor het lange wachten.
 • Avatar bas dreef ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met mijn t-shirt (Sea Creatures no.2), waarmee ik dit concept even wilde 'uitproberen'! Het geeft duidelijk een ander gevoel en beleving om iets te dragen dat verbonden is met een kunstwerk. Daarnaast voelt het materiaal … More ook heel prettig aan sowieso. Nu het voorjaar er aankomt straks ga ik er zeker nog een paar bijbestellen.
 • Avatar Ilse Versluijs ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel blij met de mooie hoodie. Hij werd door de Kunsling-mannen zelf gebracht, dus gelijk met een leuk gesprek er bij.
  Mooi, zorgvuldig ingepakt voelde het bij het uitpakken als een kadootje.
  De kwaliteit van hoodie en print maken
  … More dat ik trots straks ook mijn eigen M&M zal (uit)dragen!
 • Avatar Maarten Vos ★★★★★ een jaar geleden
  Top geregeld bij Kunsling! Soepel bestelproces, op tijd geleverd en duidelijk met zorg verpakt. Superblij met mijn T-shirts. Een aanrader!
 • Avatar TICKEN * TET * EXTRAAS ★★★★★ een jaar geleden
  Ik koos een T-shirt van kunstenares Cindy Roxanne: een hele mooie kwaliteit en een unieke print.
  Mooi initiatief om kunstenaars te ondersteunen.
 • Avatar Suzan van der Goes ★★★★★ een jaar geleden
  Bijzonder mooi initiatief! Ik heb een kunstenaar gesteund en een top t shirt gekregen. Fijne kwaliteit en pasvorm en een mooie print.
 • Avatar Atty van de Brake ★★★★★ een jaar geleden
  De bestelling is goed aangekomen. De communicatie verliep uitstekend. Mijn zoon loopt nu trots met zijn walking for art people hoodie in Groningen. ????
 • Avatar Victor Kooijman ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben onze t-shirts in een mooie verpakking ontvangen. Goede kwaliteit stof, lekker zacht, met een mooie afdruk. Heel tevreden!

‘Lantaarn tout seul‘ | Margriet Wagner

40 x 60 cm – gemengde technieken op canvas

“Lantaarns, het zijn gewoon mooie dingen” Margriet Wagner heeft er een zwak voor. De inspiratie voor deze solitaire lantaarnpaal kwam uit winterse busreizen. Gebiologeerd staarde Margriet uit het raam naar de vele lichtjes die voorbij trokken. Lopend vanaf de bushalte viel toen de blik op een eenzame lantaarnpaal die prachtig door de bomen scheen. Lantaarn tout seul is een ode aan die ene paal. Eenzaam, net als zij toen. Door dit schilderij verbonden met het lichtpunt.

Lantaarn tout seul laat zien dat je ook in je eentje je licht kunt laten stralen.

De scherpe kijker ziet óp het schilderij een andere naam. Lantarenpaal tout seul, niet helemaal volgens het groene boekje. Veroorzaakt door haar dyslexie. Maar typisch Margriet is zo’n foutje geen probleem. Het hoeft niet gecorrigeerd, want het is er gewoon. Je krijgt hem er gratis bij.

Dit kunstwerk is nog te koop

€ 525,-

Over de kunstenaar

Als kind was Margriet al graag creatief bezig en als jongvolwassen anarchist wilde ze ‘berucht worden’. Vanwege die behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid heeft ze aan de academie nooit geschilderd. Het anarchistische is nog steeds te herkennen in haar werken, die kleurrijk en vaak abstract zijn, met figuratieve elementen. Schilderen gaat bij haar over energie en laten ontstaan, door overgave aan het proces.

Art shirts

De kunst van deze kunstenaar vind je ook op Kunsling art shirts.

Bestel ze in de webshop.

> alle art shirts

[et_pb_db_shop_loop loop_layout=”899″ loading_bg_color=”rgba(0,0,0,0)” fullwidth=”off” custom_loop=”on” include_tags=”mwa” featured_only=”off” popular_only=”off” new_only=”off” show_rating=”off” show_add_to_cart=”off” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_db_shop_loop]