> > > HELAAS! Je bent te laat… > > > Per 16 mei 2022 is onze webshop gesloten > > >

Q

Kunsling IconKunsling

Leyweg 924, Den Haag

4,9 12 reviews

 • Avatar Vera Wishaupt ★★★★★ een jaar geleden
  Prachtige shirts ontvangen met een "personal touch" en een presentje omdat ik wat langer moest wachten. Lief! Mooie prints, pasvorm en vegan! Over de kwaliteit kan ik nu uiteraard nog niets zeggen, maar ik hoop en verwacht er … More lang van te kunnen genieten! Blij mee!
 • Avatar Saskia de Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Zeker een aanrader! Ten eerste het hele concept van Kunsling vind ik top!
  Goede kwaliteit en service. Ook al liet onze bestelling door omstandigheden op zich wachten, toen ik contact opnam kreeg ik heel snel een bericht terug, en ook nog
  … More een oprecht telefoontje met uitleg en excuses. Nou ze zijn er 🙂 (en wat zijn ze mooi!) met nog een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje voor het lange wachten.
 • Avatar bas dreef ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met mijn t-shirt (Sea Creatures no.2), waarmee ik dit concept even wilde 'uitproberen'! Het geeft duidelijk een ander gevoel en beleving om iets te dragen dat verbonden is met een kunstwerk. Daarnaast voelt het materiaal … More ook heel prettig aan sowieso. Nu het voorjaar er aankomt straks ga ik er zeker nog een paar bijbestellen.
 • Avatar Ilse Versluijs ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel blij met de mooie hoodie. Hij werd door de Kunsling-mannen zelf gebracht, dus gelijk met een leuk gesprek er bij.
  Mooi, zorgvuldig ingepakt voelde het bij het uitpakken als een kadootje.
  De kwaliteit van hoodie en print maken
  … More dat ik trots straks ook mijn eigen M&M zal (uit)dragen!
 • Avatar Maarten Vos ★★★★★ een jaar geleden
  Top geregeld bij Kunsling! Soepel bestelproces, op tijd geleverd en duidelijk met zorg verpakt. Superblij met mijn T-shirts. Een aanrader!
 • Avatar TICKEN * TET * EXTRAAS ★★★★★ een jaar geleden
  Ik koos een T-shirt van kunstenares Cindy Roxanne: een hele mooie kwaliteit en een unieke print.
  Mooi initiatief om kunstenaars te ondersteunen.
 • Avatar Suzan van der Goes ★★★★★ een jaar geleden
  Bijzonder mooi initiatief! Ik heb een kunstenaar gesteund en een top t shirt gekregen. Fijne kwaliteit en pasvorm en een mooie print.
 • Avatar Atty van de Brake ★★★★★ een jaar geleden
  De bestelling is goed aangekomen. De communicatie verliep uitstekend. Mijn zoon loopt nu trots met zijn walking for art people hoodie in Groningen. ????
 • Avatar Victor Kooijman ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben onze t-shirts in een mooie verpakking ontvangen. Goede kwaliteit stof, lekker zacht, met een mooie afdruk. Heel tevreden!

‘Carnaval; Danse Pandémique’ | Ilse Versluijs

installatie met film

Het leven tijdens de COVID-19 pandemie: een bijzondere installatie zoekt ruimte

De Haagse kunstenaar Ilse Versluijs geeft met haar ‘Carnaval; Danse Pandémique’ een bijzonder inkijkje in het veranderde leven tijdens de Covid-19 pandemie. Ze filmt Nederlandse huishoudens en brengt zo in beeld hoe zij de tijd van de pandemie met lock downs beleefden.

Voor deze bijzondere reizende installatie met film, de maskers en dansvloer, zoekt Ilse tentoonstellingsruimtes voor na de zomer. Plaatsen waar veel mensen samen komen, zoals publieke ruimten, kantoren en hotels.

De film toont korte impressies van het leven in verschillende ‘lock-down bubbles’. Want nu is het weer mogelijk om een terrasje te pikken, te winkelen of vrienden te bezoeken, maar hoe was het terwijl we allemaal aan huis gebonden waren?

Alle deelnemers zijn onherkenbaar door een reusachtig – door Ilse gemaakt – masker. We zagen ze in haar atelier en ze zijn écht HUGE!

Foto’s: Atelier van Ilse Versluijs – Fragment uit de film

Op zoek naar houvast
Het lijken op het eerste gezicht vrolijke maskers, met hun felle kleuren. Maar hun uitdrukkingen zijn wel wat verward en daas. Ze lijken wat verloren, op zoek naar houvast. Net als wij.

En waar vinden ze dat houvast dan? In de veilige vertrouwde omgeving van hun thuis? Of houdt hun thuis hen gevangen? Hoeveel is er veranderd in hun dagelijkse leven? Is het leven wachten geworden? En hoe gaan we daarmee om? Dat zijn de vragen waar kunstenaar Ilse antwoorden op zoekt.

Iedereen heeft zich op zijn eigen manier aangepast. In de film zien we straks hoe verschillende huishoudens dat deden. Want iedereen danst de pandemische dans op zijn eigen wijze.

Van film naar reizende installatie
De opnamen worden gemaakt sinds dat weer kan. Het doel is om de film na de zomer uit te laten monden in een reizende installatie. Waarbij je de film bekijkt in een huiskamerbioscoop en zelf een pandemisch dansje kunt wagen tussen de enorme masker op een mini-dansvloer.

Jouw Art shirt als sponsorticket
Kunsling werd gegrepen door dit bijzonder actuele en maatschappelijk relevante kunstproject. Wij hebben daarom in aanloop naar de expositie alvast een Art shirt uitgegeven met een van de maskers daarop.

Alle kopers van het Art shirt Danse Pandémique ontvangen van ons een VIP ticket voor de opening van de expositie.

Biedt ruimte!
Ilse zoekt nog locaties voor deze bijzondere reizende expositie. Zoals een expositieruimte, hotel, buurthuis, entree van een bedrijf, of een andere plek waar mensen samenkomen.

Heb jij een plek waar mensen komen en 10-15m2 ruimte voor de installatie?

Over de kunstenaar

Ilse heeft kunst gestudeerd aan de HKU te Utrecht en aan de Koninklijke Academie in Den Haag; bij deze laatste is zij afgestudeerd als autonoom kunstenaar. In haar werk probeert zij het leven te vangen door de verschillende belevingen er van weer te geven. Ze trekt de beschouwer verschillende werelden in en houdt zo spiegels voor of trekt hem/haar een nieuwe beleving/wereld in. Daarbij maakt zij gebruik van verschillende technieken, van tekenen tot totale installaties.

Art shirts

De kunst van deze kunstenaar vind je ook op Kunsling art shirts.

Bestel ze in de webshop.

> alle art shirts

[et_pb_db_shop_loop loop_layout=”899″ loading_bg_color=”rgba(0,0,0,0)” fullwidth=”off” custom_loop=”on” include_tags=”ive” featured_only=”off” popular_only=”off” new_only=”off” sort_order=”rand” show_rating=”off” show_add_to_cart=”off” _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default”][/et_pb_db_shop_loop]