> > > HELAAS! Je bent te laat… > > > Per 16 mei 2022 is onze webshop gesloten > > >

Q

Kunsling IconKunsling

Leyweg 924, Den Haag

4,9 12 reviews

 • Avatar Vera Wishaupt ★★★★★ een jaar geleden
  Prachtige shirts ontvangen met een "personal touch" en een presentje omdat ik wat langer moest wachten. Lief! Mooie prints, pasvorm en vegan! Over de kwaliteit kan ik nu uiteraard nog niets zeggen, maar ik hoop en verwacht er … More lang van te kunnen genieten! Blij mee!
 • Avatar Saskia de Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Zeker een aanrader! Ten eerste het hele concept van Kunsling vind ik top!
  Goede kwaliteit en service. Ook al liet onze bestelling door omstandigheden op zich wachten, toen ik contact opnam kreeg ik heel snel een bericht terug, en ook nog
  … More een oprecht telefoontje met uitleg en excuses. Nou ze zijn er 🙂 (en wat zijn ze mooi!) met nog een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje voor het lange wachten.
 • Avatar bas dreef ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met mijn t-shirt (Sea Creatures no.2), waarmee ik dit concept even wilde 'uitproberen'! Het geeft duidelijk een ander gevoel en beleving om iets te dragen dat verbonden is met een kunstwerk. Daarnaast voelt het materiaal … More ook heel prettig aan sowieso. Nu het voorjaar er aankomt straks ga ik er zeker nog een paar bijbestellen.
 • Avatar Ilse Versluijs ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel blij met de mooie hoodie. Hij werd door de Kunsling-mannen zelf gebracht, dus gelijk met een leuk gesprek er bij.
  Mooi, zorgvuldig ingepakt voelde het bij het uitpakken als een kadootje.
  De kwaliteit van hoodie en print maken
  … More dat ik trots straks ook mijn eigen M&M zal (uit)dragen!
 • Avatar Maarten Vos ★★★★★ een jaar geleden
  Top geregeld bij Kunsling! Soepel bestelproces, op tijd geleverd en duidelijk met zorg verpakt. Superblij met mijn T-shirts. Een aanrader!
 • Avatar TICKEN * TET * EXTRAAS ★★★★★ een jaar geleden
  Ik koos een T-shirt van kunstenares Cindy Roxanne: een hele mooie kwaliteit en een unieke print.
  Mooi initiatief om kunstenaars te ondersteunen.
 • Avatar Suzan van der Goes ★★★★★ een jaar geleden
  Bijzonder mooi initiatief! Ik heb een kunstenaar gesteund en een top t shirt gekregen. Fijne kwaliteit en pasvorm en een mooie print.
 • Avatar Atty van de Brake ★★★★★ een jaar geleden
  De bestelling is goed aangekomen. De communicatie verliep uitstekend. Mijn zoon loopt nu trots met zijn walking for art people hoodie in Groningen. ????
 • Avatar Victor Kooijman ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben onze t-shirts in een mooie verpakking ontvangen. Goede kwaliteit stof, lekker zacht, met een mooie afdruk. Heel tevreden!

‘Road to Nowhere’ | Ed Schaap

60 x 40 cm – olie op canvas

‘Road to Nowhere’ is een werk uit de serie ‘Dreamworld’. Een wereld die bestaat bij de gratie van menselijke dromen.

Het gaat er allemaal iets anders aan toe dan we overdag doorgaans gewend zijn. In de droomwereld zijn er veel, heel veel wegen en paden. Je kan er behoorlijk verdwalen.

Daarom zorg je er beter voor om altijd een ‘vogelvluchtperspectief’ bij je hebben. Dat is de gemakkelijkste manier om je de juiste richting te laten wijzen. Maar let wel op, want volgens de kunstenaar zijn er verschillende soorten ‘vogelvluchtperspectieven’. En die hebben allemaal zo hun eigen mening over hoe te gaan en welke weg te nemen. Dit kan behoorlijk verwarrend zijn. Voor je het weet kom je nergens.

Dit kunstwerk is verkocht

Over de kunstenaar

Ed Schaap werd als kind al gegrepen door fantasie en science fiction, met name toen de films Star Wars en Alien werden gelanceerd. Zijn fantasy art is uit die fascinatie ontstaan. Geïnspireerd door bepaalde kunstenaars en conceptartiesten heeft hij zijn eigen stijl. Met onderwerpen uit de geschiedenis, mythen en sagen brengt Ed vanuit zijn eigen visie een eigen fantasiewereld tot leven.

En omdat veel mensen hem vroegen waar die vreemde wezens vandaan kwamen. Hoort bij veel van de werken een eigen fantasieverhaal, waardoor de wereld van de wezens nog echter wordt en tot leven komt!

Art shirts

De kunst van deze kunstenaar vind je ook op Kunsling art shirts.

Bestel ze in de webshop.

> alle art shirts

[et_pb_db_shop_loop loop_layout=”899″ loading_bg_color=”rgba(0,0,0,0)” fullwidth=”off” custom_loop=”on” include_tags=”esc” featured_only=”off” popular_only=”off” new_only=”off” show_rating=”off” show_add_to_cart=”off” _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_db_shop_loop]