> > > HELAAS! Je bent te laat… > > > Per 16 mei 2022 is onze webshop gesloten > > >

  gratis verzending vanaf € 89,-

Q

Kunsling IconKunsling

Leyweg 924, Den Haag

4,9 12 reviews

 • Avatar Vera Wishaupt ★★★★★ 11 maanden geleden
  Prachtige shirts ontvangen met een "personal touch" en een presentje omdat ik wat langer moest wachten. Lief! Mooie prints, pasvorm en vegan! Over de kwaliteit kan ik nu uiteraard nog niets zeggen, maar ik hoop en verwacht er … More lang van te kunnen genieten! Blij mee!
 • Avatar Saskia de Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Zeker een aanrader! Ten eerste het hele concept van Kunsling vind ik top!
  Goede kwaliteit en service. Ook al liet onze bestelling door omstandigheden op zich wachten, toen ik contact opnam kreeg ik heel snel een bericht terug, en ook nog
  … More een oprecht telefoontje met uitleg en excuses. Nou ze zijn er 🙂 (en wat zijn ze mooi!) met nog een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje voor het lange wachten.
 • Avatar bas dreef ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met mijn t-shirt (Sea Creatures no.2), waarmee ik dit concept even wilde 'uitproberen'! Het geeft duidelijk een ander gevoel en beleving om iets te dragen dat verbonden is met een kunstwerk. Daarnaast voelt het materiaal … More ook heel prettig aan sowieso. Nu het voorjaar er aankomt straks ga ik er zeker nog een paar bijbestellen.
 • Avatar Ilse Versluijs ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel blij met de mooie hoodie. Hij werd door de Kunsling-mannen zelf gebracht, dus gelijk met een leuk gesprek er bij.
  Mooi, zorgvuldig ingepakt voelde het bij het uitpakken als een kadootje.
  De kwaliteit van hoodie en print maken
  … More dat ik trots straks ook mijn eigen M&M zal (uit)dragen!
 • Avatar Maarten Vos ★★★★★ een jaar geleden
  Top geregeld bij Kunsling! Soepel bestelproces, op tijd geleverd en duidelijk met zorg verpakt. Superblij met mijn T-shirts. Een aanrader!
 • Avatar TICKEN * TET * EXTRAAS ★★★★★ een jaar geleden
  Ik koos een T-shirt van kunstenares Cindy Roxanne: een hele mooie kwaliteit en een unieke print.
  Mooi initiatief om kunstenaars te ondersteunen.
 • Avatar Suzan van der Goes ★★★★★ een jaar geleden
  Bijzonder mooi initiatief! Ik heb een kunstenaar gesteund en een top t shirt gekregen. Fijne kwaliteit en pasvorm en een mooie print.
 • Avatar Atty van de Brake ★★★★★ een jaar geleden
  De bestelling is goed aangekomen. De communicatie verliep uitstekend. Mijn zoon loopt nu trots met zijn walking for art people hoodie in Groningen. ????
 • Avatar Victor Kooijman ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben onze t-shirts in een mooie verpakking ontvangen. Goede kwaliteit stof, lekker zacht, met een mooie afdruk. Heel tevreden!

Onze kleding

Kunsling art shirts zijn van hoge kwaliteit, gemaakt met duurzame grondstoffen en onder menswaardige omstandigheden. Door een robuust testproces en de nieuwste druktechnieken voel je nauwelijks dat de print op het shirt aanwezig is. En ook na meerdere malen wassen en langere tijd dragen zien de shirts, longsleeves, sweaters en hoodies er nog mooi en goed uit.

Voordat een Kunsling art shirt in de webshop beschikbaar komt, vindt een intensief ontwerpproces plaats. Niet alleen het soort shirt, ook de kleur en het model spelen een grote rol. Bij Kunsling wordt het digitale kunstwerk vervolgens zo bewerkt, dat het kunstwerk een integraal onderdeel wordt van het kledingstuk. De kunstenaar beslist uiteindelijk of het nieuwe ontwerp definitief een Kunsling art shirt wordt.

Kunsling ‘Nouveauté’

Het eerste keer uitkomen van zo’n ontwerp, noemen we een Kunsling ‘Nouveauté’. Gedurfd, inspirerend, nieuw – en in beperkte oplage. De eerste weken is een Nouveauté als pre-order te bestellen. Zo geven we onze vaste klanten de gelegenheid om op tijd te bestellen. We kondigen aankomende pre-orders aan via onze wekelijkse nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in!

Kunsling ‘Classics’

Zijn de reacties hartverwarmend of kunnen we er zelf geen genoeg van krijgen? En staat het originele kunstwerk nog steeds in het atelier? Dan kan dat nieuwe ontwerp nog eens terugkeren als Kunsling Classic. In een hogere oplage, zodat niet alleen de pioniers genieten van deze top shirts.