> > > HELAAS! Je bent te laat… > > > Per 16 mei 2022 is onze webshop gesloten > > >

  gratis verzending vanaf € 89,-

Q

Kunsling IconKunsling

Leyweg 924, Den Haag

4,9 12 reviews

 • Avatar Vera Wishaupt ★★★★★ 11 maanden geleden
  Prachtige shirts ontvangen met een "personal touch" en een presentje omdat ik wat langer moest wachten. Lief! Mooie prints, pasvorm en vegan! Over de kwaliteit kan ik nu uiteraard nog niets zeggen, maar ik hoop en verwacht er … More lang van te kunnen genieten! Blij mee!
 • Avatar Saskia de Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Zeker een aanrader! Ten eerste het hele concept van Kunsling vind ik top!
  Goede kwaliteit en service. Ook al liet onze bestelling door omstandigheden op zich wachten, toen ik contact opnam kreeg ik heel snel een bericht terug, en ook nog
  … More een oprecht telefoontje met uitleg en excuses. Nou ze zijn er 🙂 (en wat zijn ze mooi!) met nog een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje voor het lange wachten.
 • Avatar bas dreef ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met mijn t-shirt (Sea Creatures no.2), waarmee ik dit concept even wilde 'uitproberen'! Het geeft duidelijk een ander gevoel en beleving om iets te dragen dat verbonden is met een kunstwerk. Daarnaast voelt het materiaal … More ook heel prettig aan sowieso. Nu het voorjaar er aankomt straks ga ik er zeker nog een paar bijbestellen.
 • Avatar Ilse Versluijs ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel blij met de mooie hoodie. Hij werd door de Kunsling-mannen zelf gebracht, dus gelijk met een leuk gesprek er bij.
  Mooi, zorgvuldig ingepakt voelde het bij het uitpakken als een kadootje.
  De kwaliteit van hoodie en print maken
  … More dat ik trots straks ook mijn eigen M&M zal (uit)dragen!
 • Avatar Maarten Vos ★★★★★ een jaar geleden
  Top geregeld bij Kunsling! Soepel bestelproces, op tijd geleverd en duidelijk met zorg verpakt. Superblij met mijn T-shirts. Een aanrader!
 • Avatar TICKEN * TET * EXTRAAS ★★★★★ een jaar geleden
  Ik koos een T-shirt van kunstenares Cindy Roxanne: een hele mooie kwaliteit en een unieke print.
  Mooi initiatief om kunstenaars te ondersteunen.
 • Avatar Suzan van der Goes ★★★★★ een jaar geleden
  Bijzonder mooi initiatief! Ik heb een kunstenaar gesteund en een top t shirt gekregen. Fijne kwaliteit en pasvorm en een mooie print.
 • Avatar Atty van de Brake ★★★★★ een jaar geleden
  De bestelling is goed aangekomen. De communicatie verliep uitstekend. Mijn zoon loopt nu trots met zijn walking for art people hoodie in Groningen. ????
 • Avatar Victor Kooijman ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben onze t-shirts in een mooie verpakking ontvangen. Goede kwaliteit stof, lekker zacht, met een mooie afdruk. Heel tevreden!

Community of Art

We gaan een langetermijn relatie aan met de kunstenaars die aangesloten zijn bij ons. Kunsling bestaat voor de kunst en bij de gratie van de kunst. Daarom bouwen we aan een hechte community, die we actief ondersteunen.

Niet alleen door een belangrijk deel van de opbrengst per verkocht art shirt terug te laten vloeien, of door een extra verkoopkanaal te zijn van de originele kunstwerken. We leren elke kunstenaar persoonlijk kennen, onafhankelijk waar het atelier is gevestigd. Zo kan het niet anders, dan dat Kunsling nauw betrokken raakt bij het wel en wee van de kunstenaar achter het kunstwerk. Uiteindelijk draait het om de mens achter het product.

De kunstenaars

Cindy Lou Roxanne Monsanto

Bekijk alle art shirt van Cindy Lou Roxanne Monsanto

Over de kunstenaar

Rox tekent en schildert sinds ze zich dat kan herinneren. Van nature bleek interesse te bestaan bij kunstliefhebbers voor haar werken. In 2001 heeft ze haar status als kunstenaar ‘officieel’ gemaakt. Haar atelier is vanuit dezelfde natuurlijke flow ontstaan.

Tijdens een opening van een expositie omschreef Henk Helmantel, één van haar docenten op de academie, haar stijl als mystiek realisme; er zit altijd een randje aan haar werk dat mensen niet kunnen vangen.

Ferdy Steger

Bekijk alle art shirt van Ferdy Steger

Over de kunstenaar

Ferdy schildert al sinds zijn 8e levensjaar. Toen hij 18 was, heeft hij voor het eerst ge-exposeerd en ook al snel zijn eerste werken verkocht. Na zijn studie aan Sint Lucas en St. Joost krijgt de reclamewereld de voorkeur. 23 jaar bouwt hij aan zijn reclamebureau dat al die tijd zeer succesvol is. Na overstap naar een reclame-netwerkorganisatie in 2002, ontstaat weer meer tijd voor het schilderen.

Zonder plan of idee schildert Ferdy vanuit intuïtie, waarbij laag na laag wordt aangebracht. Naarmate het schilderij vordert komt de ratio om de hoek en krijgt het schilderij zijn vorm, veelal expressionistisch.

Ilse Versluijs

Bekijk alle art shirt van Ilse Versluijs

Over de kunstenaar

Ilse heeft kunst gestudeerd aan de HKU te Utrecht en aan de Koninklijke Academie in Den Haag; bij deze laatste is zij afgestudeerd als autonoom kunstenaar. In haar werk probeert zij het leven te vangen door de verschillende belevingen er van weer te geven. Ze trekt de beschouwer verschillende werelden in en houdt zo spiegels voor of trekt hem/haar een nieuwe beleving/wereld in. Daarbij maakt zij gebruik van verschillende technieken, van tekenen tot totale installaties.

Lotte Teussink

Bekijk alle art shirt van Lotte Teussink

Over de kunstenaar

Lotte Teussink is een Nederlandse kunstenaar, die kinderlijke fantasie combineert met diepere psychologische verwikkelingen. Sinds haar jeugd heeft ze interesse gehad in de donkere kant van dingen, in sprookjes en imaginaire werelden. Haar kunstwerken hebben hierdoor een ongebruikelijke dromerigheid en onthullen mysterieuze elementen van de menselijke persoonlijkheid die in het dagelijks leven verborgen blijven.

Marcel van den Berg

Bekijk alle art shirt van Marcel van den Berg

Over de kunstenaar

Marcel werkt met toewijding en discipline steeds in vele lagen. Dat geeft zijn werken een bijzondere kleurdiepte. Vaak tekent hij met Oost-Indische inkt, die vervolgens worden ingeschilderd met meerdere lagen aquarelverf. Daarnaast heeft Marcel van zijn Bic-pentekeningen zijn eigen kunstvorm gemaakt. Meerdere lagen balpoint inkt worden met eindeloos geduld over elkaar aangebracht. Zulke intense kleuren blauw (en soms rood) kom je niet snel tegen. Zo komt Dat Robot met diverse technieken tot leven: het ‘ongemakkelijkste robotje van de wereld’.

Margriet Wagner

Bekijk alle art shirt van Margriet Wagner

Over de kunstenaar

Als kind was Margriet al graag creatief bezig en als jongvolwassen anarchist wilde ze ‘berucht worden’. Vanwege die behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid heeft ze aan de academie nooit geschilderd. Het anarchistische is nog steeds te herkennen in haar werken, die kleurrijk en vaak abstract zijn, met figuratieve elementen. Schilderen gaat bij haar over energie en laten ontstaan, door overgave aan het proces.

Natascha Eigenhuis

Bekijk alle art shirt van Natascha Eigenhuis

Over de kunstenaar

Natascha studeerde aan de Kunstacademie in Den Haag. Haar achtergrond in architectonische vormgeving en interieur zie je nog steeds terug in haar kunst. Vaak een symbiose van grafische elementen met uitgebalanceerde kleurencombinaties. Natascha is een veelzijdig kunstenaar. Op de Kunsling kleding vind je veel acquarellen van haar hand. Daarnaast maakt ze ook interieurkunst uit bestaande meubels en accesoires.

Jouw kunstwerk promoveren tot Kunsling art shirt?

Kunsling laat periodiek nieuwe kunstenaars toe. We willen het aanbod aan Kunsling art shirts beheerst laten groeien. We koesteren de community van de kunstenaars. Die krijgt daarom ook inspraak op het toetreden van nieuwe kunstenaars. En we willen zorgen dat de aangesloten kunstenaars een aardig extra inkomen genereren via Kunsling. Dat kan alleen wanneer de omzetgroei van Kunsling gekoppeld is aan de grootte van de community.