Steun kunstenaars en geef hun de ruimte om artistiek te floreren! Wij geven kunstuitingen – nu veelal opgeslagen in ateliers – een tweede gezicht door ze op bijzondere wijze te tonen aan het publiek.

Zo verbinden we de maatschappij met kunstenaars en tegelijk commercie met de kunst. 

persbericht

Crowdfunding

Jij kunt nu als allereerste onze state of the art shirts, long sleeves en hoodies bestellen! Bekijk onze crowdfunding via voordekunst.nl.

De kleding is verrijkt met kunst. Een belangrijk deel van de opbrengst vloeit naar de kunstenaar.

De QR-code op het t-shirt geeft je informatie over het kunstwerk en de kunstenaar. Dat nodigt uit tot een gesprek en toont de toeschouwer direct of het specifieke werk nog te koop is.

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van ons avontuur.

Of nóg makkelijker: doneer gewoon via voordekunst.nl.
Want dan blijf je ook op de hoogte. 

Kunstenaars

Elke dag proberen we mensen te verrassen en te verbinden. Daarvoor zijn we elke dag op zoek naar kunstenaars met werk dat tot de verbeelding spreekt. Voor de eerste serie shirts werken we al samen met deze kunstenaars.

Klik op de kunst voor meer werk

 

Cindy Lou Roxanne Monsanto

Lotte Teussink

Ferdy Steger

Jerney de Wilde

Natascha Eigenhuis

Ilse Versluijs

Margriet Wagner

Marcel van den Berg

Met een goed gevoel

 We maken t-shirts met een goed gevoel. Goed voor de kunsten, maar ook voor het milieu en de mensheid. Eerlijk geproduceerde fair fashion met ecologische materialen en goede arbeidsomstandigheden voor de makers. De t-shirts worden geprint in Nederland met milieuvriendelijke inkt op waterbasis.

Over ons

Kunsling BV is gestart door Ricardo Bravenboer & Bob Raymond Kars. Wij zijn ervaren ondernemers en beide partner van een kunstenaar. We zagen om ons heen dat het voor veel kunstenaars niet zo gemakkelijk is om goed te overleven. Er staat nog al wat kunst eenzaam in ateliers opgeslagen. Dat kan anders!

We bedachten daarom – met dank aan de nieuwste druktechnieken – een manier om méér te doen met kunst. En zo juist de kunst die in opslag staat te tonen aan het publiek. Anders dan anders. Van elk kunstwerk wandelen straks honderd ambassadeurs in het rond. Dat genereert extra inkomen voor de kunstenaar én een kans om ook het originele kunstwerk te verkopen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ricardo Bravenboer

ricardo@kunsling.nl
06 – 260 365 23

Bob Raymond Kars

bob@kunsling.nl
06 – 244 888 21