> > > HELAAS! Je bent te laat… > > > Per 16 mei 2022 is onze webshop gesloten > > >

Q

Kunsling IconKunsling

Leyweg 924, Den Haag

4,9 12 reviews

 • Avatar Vera Wishaupt ★★★★★ een jaar geleden
  Prachtige shirts ontvangen met een "personal touch" en een presentje omdat ik wat langer moest wachten. Lief! Mooie prints, pasvorm en vegan! Over de kwaliteit kan ik nu uiteraard nog niets zeggen, maar ik hoop en verwacht er … More lang van te kunnen genieten! Blij mee!
 • Avatar Saskia de Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Zeker een aanrader! Ten eerste het hele concept van Kunsling vind ik top!
  Goede kwaliteit en service. Ook al liet onze bestelling door omstandigheden op zich wachten, toen ik contact opnam kreeg ik heel snel een bericht terug, en ook nog
  … More een oprecht telefoontje met uitleg en excuses. Nou ze zijn er 🙂 (en wat zijn ze mooi!) met nog een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje voor het lange wachten.
 • Avatar bas dreef ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met mijn t-shirt (Sea Creatures no.2), waarmee ik dit concept even wilde 'uitproberen'! Het geeft duidelijk een ander gevoel en beleving om iets te dragen dat verbonden is met een kunstwerk. Daarnaast voelt het materiaal … More ook heel prettig aan sowieso. Nu het voorjaar er aankomt straks ga ik er zeker nog een paar bijbestellen.
 • Avatar Ilse Versluijs ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel blij met de mooie hoodie. Hij werd door de Kunsling-mannen zelf gebracht, dus gelijk met een leuk gesprek er bij.
  Mooi, zorgvuldig ingepakt voelde het bij het uitpakken als een kadootje.
  De kwaliteit van hoodie en print maken
  … More dat ik trots straks ook mijn eigen M&M zal (uit)dragen!
 • Avatar Maarten Vos ★★★★★ een jaar geleden
  Top geregeld bij Kunsling! Soepel bestelproces, op tijd geleverd en duidelijk met zorg verpakt. Superblij met mijn T-shirts. Een aanrader!
 • Avatar TICKEN * TET * EXTRAAS ★★★★★ een jaar geleden
  Ik koos een T-shirt van kunstenares Cindy Roxanne: een hele mooie kwaliteit en een unieke print.
  Mooi initiatief om kunstenaars te ondersteunen.
 • Avatar Suzan van der Goes ★★★★★ een jaar geleden
  Bijzonder mooi initiatief! Ik heb een kunstenaar gesteund en een top t shirt gekregen. Fijne kwaliteit en pasvorm en een mooie print.
 • Avatar Atty van de Brake ★★★★★ een jaar geleden
  De bestelling is goed aangekomen. De communicatie verliep uitstekend. Mijn zoon loopt nu trots met zijn walking for art people hoodie in Groningen. ????
 • Avatar Victor Kooijman ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben onze t-shirts in een mooie verpakking ontvangen. Goede kwaliteit stof, lekker zacht, met een mooie afdruk. Heel tevreden!

[et_pb_db_breadcrumbs _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”||30px||false|false”][/et_pb_db_breadcrumbs]

Verzenden

Onze kleding wordt gemaakt op bestelling (printing on demand). Zo zijn we nagenoeg voorraadvrij. Door alleen te produceren waar de klant om vraagt, gaan we samen met jou verspilling tegen.

We verzenden jouw kleding meestal binnen tien tot veertien dagen.

Vanaf € 89,- is verzending in Nederland, België en Duitsland gratis.

Bezorging
Na het inpakken gaat het vervolgens supersnel, want we versturen met fietskoeriers. In en rond de meeste steden bezorgen ze de volgende dag op de fiets. Waar ze niet op de fiets kunnen komen, liften de pakketjes mee met een bezorger van DHL.

Zodra jouw bestelling onderweg is, ontvang je een track & trace link in jouw mailbox.

Eén of twee shirts tegelijk passen door een brievenbus. Sweaters, hoodies en meer dan twee shirts stoppen we in een grotere doos. Daarvoor wordt bij jou of de buren aangebeld.

Lekker duurzaam: alles in één doos
Ook het transport doen wij zo duurzaam mogelijk. Daarom versturen we een bestelling zodra deze compleet is. Als een artikel meer tijd vraagt (bijvoorbeeld bij een pre-order), dan komen de andere artikelen daardoor later. Kan je echt niet wachten, bel of whatsapp ons dan op: 085 – 00 41 555.

Verzendkosten
In Nederland kost het verzenden standaard € 3,95 per bestelling.
In Duitsland en België vragen we € 6,75 per bestelling.
In Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk (VK) en Zweden zijn de kosten € 15,00 per bestelling.

Wij bieden onze producten momenteel nog niet aan in andere landen, dan hierboven genoemd. 

Vanaf € 89,- is verzending in Nederland, België en Duitsland gratis.