> > > HELAAS! Je bent te laat… > > > Per 16 mei 2022 is onze webshop gesloten > > >

Q

Kunsling IconKunsling

Leyweg 924, Den Haag

4,9 12 reviews

 • Avatar Vera Wishaupt ★★★★★ een jaar geleden
  Prachtige shirts ontvangen met een "personal touch" en een presentje omdat ik wat langer moest wachten. Lief! Mooie prints, pasvorm en vegan! Over de kwaliteit kan ik nu uiteraard nog niets zeggen, maar ik hoop en verwacht er … More lang van te kunnen genieten! Blij mee!
 • Avatar Saskia de Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Zeker een aanrader! Ten eerste het hele concept van Kunsling vind ik top!
  Goede kwaliteit en service. Ook al liet onze bestelling door omstandigheden op zich wachten, toen ik contact opnam kreeg ik heel snel een bericht terug, en ook nog
  … More een oprecht telefoontje met uitleg en excuses. Nou ze zijn er 🙂 (en wat zijn ze mooi!) met nog een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje voor het lange wachten.
 • Avatar bas dreef ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met mijn t-shirt (Sea Creatures no.2), waarmee ik dit concept even wilde 'uitproberen'! Het geeft duidelijk een ander gevoel en beleving om iets te dragen dat verbonden is met een kunstwerk. Daarnaast voelt het materiaal … More ook heel prettig aan sowieso. Nu het voorjaar er aankomt straks ga ik er zeker nog een paar bijbestellen.
 • Avatar Ilse Versluijs ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel blij met de mooie hoodie. Hij werd door de Kunsling-mannen zelf gebracht, dus gelijk met een leuk gesprek er bij.
  Mooi, zorgvuldig ingepakt voelde het bij het uitpakken als een kadootje.
  De kwaliteit van hoodie en print maken
  … More dat ik trots straks ook mijn eigen M&M zal (uit)dragen!
 • Avatar Maarten Vos ★★★★★ een jaar geleden
  Top geregeld bij Kunsling! Soepel bestelproces, op tijd geleverd en duidelijk met zorg verpakt. Superblij met mijn T-shirts. Een aanrader!
 • Avatar TICKEN * TET * EXTRAAS ★★★★★ een jaar geleden
  Ik koos een T-shirt van kunstenares Cindy Roxanne: een hele mooie kwaliteit en een unieke print.
  Mooi initiatief om kunstenaars te ondersteunen.
 • Avatar Suzan van der Goes ★★★★★ een jaar geleden
  Bijzonder mooi initiatief! Ik heb een kunstenaar gesteund en een top t shirt gekregen. Fijne kwaliteit en pasvorm en een mooie print.
 • Avatar Atty van de Brake ★★★★★ een jaar geleden
  De bestelling is goed aangekomen. De communicatie verliep uitstekend. Mijn zoon loopt nu trots met zijn walking for art people hoodie in Groningen. ????
 • Avatar Victor Kooijman ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben onze t-shirts in een mooie verpakking ontvangen. Goede kwaliteit stof, lekker zacht, met een mooie afdruk. Heel tevreden!

[et_pb_db_breadcrumbs _builder_version=”4.7.4″ _module_preset=”default” custom_margin=”||30px||false|false”][/et_pb_db_breadcrumbs]

Ruilen

Help ons om verspilling tegen te gaan. Bestel wat je nodig hebt: niet meer, ook niet minder (dus geen extra maten voor de zekerheid). De verzendkosten van retourzendingen betaal je zelf, daarmee stimuleren we duurzaam koopgedrag.

Vergelijk een T-shirt dat lekker zit met de maattabellen. Twijfel je tussen twee maten? Bestel dan de grootste maat van de twee.

Is het artikel toch niet zoals verwacht en wil je ruilen? Dan mag je een Kunsling altijd retour sturen binnen 14 dagen. De retourzending is voor eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt of het artikel beschadigd is. In dat geval vergoeden wij de retourzending tot het maximale bedrag van brievenbuspost (tot twee shirts) of pakketpost. Het beste is om eerst contact met ons op te nemen.   

Op de achterzijde van de pakbon vind je het retourformulier.

Retouren stuur je naar:

Kunsling BV
Postbus 16188
2500 BD Den Haag

De producten die retour worden gestuurd moeten aan deze voorwaarden voldoen:

 • Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.
 • De kleding moet nog van de originele labels zijn voorzien.
  Kleding zonder aangehechte labels accepteren we niet.
 • De kleding moet ongewassen en ongedragen zijn.
 • Het originele retourformulier (zie achterzijde pakbon) is duidelijk en volledig ingevuld, en bijgevoegd.

Heb je het retourformulier niet meer? Download dan deze pdf versie om een formulier te printen. Vermeld duidelijk het ordernummer op het formulier.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Kunsling is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending.

Vanaf € 89,- is verzending in Nederland, België en Duitsland gratis.

Heb jij je bedacht en wil je helemaal afzien van jouw aankoop? Dan maak je gebruik van het herroepingsrecht. Daar kan je hier alles over lezen.

Nog vragen?

Bel of Whatsapp ons op 085 – 00 41 555.
Of mail naar webshop@kunsling.nl.