> > > HELAAS! Je bent te laat… > > > Per 16 mei 2022 is onze webshop gesloten > > >

  gratis verzending vanaf € 89,-

Q

Kunsling IconKunsling

Leyweg 924, Den Haag

4,9 12 reviews

 • Avatar Vera Wishaupt ★★★★★ 11 maanden geleden
  Prachtige shirts ontvangen met een "personal touch" en een presentje omdat ik wat langer moest wachten. Lief! Mooie prints, pasvorm en vegan! Over de kwaliteit kan ik nu uiteraard nog niets zeggen, maar ik hoop en verwacht er … More lang van te kunnen genieten! Blij mee!
 • Avatar Saskia de Ruiter ★★★★★ een jaar geleden
  Zeker een aanrader! Ten eerste het hele concept van Kunsling vind ik top!
  Goede kwaliteit en service. Ook al liet onze bestelling door omstandigheden op zich wachten, toen ik contact opnam kreeg ik heel snel een bericht terug, en ook nog
  … More een oprecht telefoontje met uitleg en excuses. Nou ze zijn er 🙂 (en wat zijn ze mooi!) met nog een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje voor het lange wachten.
 • Avatar bas dreef ★★★★★ een jaar geleden
  Erg blij met mijn t-shirt (Sea Creatures no.2), waarmee ik dit concept even wilde 'uitproberen'! Het geeft duidelijk een ander gevoel en beleving om iets te dragen dat verbonden is met een kunstwerk. Daarnaast voelt het materiaal … More ook heel prettig aan sowieso. Nu het voorjaar er aankomt straks ga ik er zeker nog een paar bijbestellen.
 • Avatar Ilse Versluijs ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben heel blij met de mooie hoodie. Hij werd door de Kunsling-mannen zelf gebracht, dus gelijk met een leuk gesprek er bij.
  Mooi, zorgvuldig ingepakt voelde het bij het uitpakken als een kadootje.
  De kwaliteit van hoodie en print maken
  … More dat ik trots straks ook mijn eigen M&M zal (uit)dragen!
 • Avatar Maarten Vos ★★★★★ een jaar geleden
  Top geregeld bij Kunsling! Soepel bestelproces, op tijd geleverd en duidelijk met zorg verpakt. Superblij met mijn T-shirts. Een aanrader!
 • Avatar TICKEN * TET * EXTRAAS ★★★★★ een jaar geleden
  Ik koos een T-shirt van kunstenares Cindy Roxanne: een hele mooie kwaliteit en een unieke print.
  Mooi initiatief om kunstenaars te ondersteunen.
 • Avatar Suzan van der Goes ★★★★★ een jaar geleden
  Bijzonder mooi initiatief! Ik heb een kunstenaar gesteund en een top t shirt gekregen. Fijne kwaliteit en pasvorm en een mooie print.
 • Avatar Atty van de Brake ★★★★★ een jaar geleden
  De bestelling is goed aangekomen. De communicatie verliep uitstekend. Mijn zoon loopt nu trots met zijn walking for art people hoodie in Groningen. ????
 • Avatar Victor Kooijman ★★★★★ een jaar geleden
  We hebben onze t-shirts in een mooie verpakking ontvangen. Goede kwaliteit stof, lekker zacht, met een mooie afdruk. Heel tevreden!

Wettelijk herroepingsrecht


Tijdens de bedenktermijn kan je de producten beoordelen en beslissen of je ze wilt behouden. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (ontbinden). Dit is dus een ander proces dan ruilen (retourneren).

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons ondubbelzinnige verklaren (bijvoorbeeld per brief of e-mail) dat je de overeenkomst herroept. Je kan gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet, maar dat hoeft niet. Zodra we jouw mededeling van herroeping hebben ontvangen, bevestigen wij dit aan jou per e-mail.

Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde (die niet de vervoerder is), het product fysiek in bezit krijgt. Je bent op tijd wanneer je ons ondubbelzinnig laat weten dat je gebruik maakt van het herroepingsrecht, voordat de herroepingstermijn van 14 dagen is verstreken.

Ons retouradres is:
Postbus 16188
2500 BD DEN HAAG

Terugbetaling

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan van ons terug. Dit bedrag is inclusief leveringskosten, met uitzondering van eventuele extra kosten die ontstaan doordat je gebruik maakt van een andere wijze van levering dan de door ons geboden, goedkoopste standaard levermethode voor het verzenden van jouw bestelling. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt, worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij gaan onverwijld tot terugbetalen over, in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen.

We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Voor deze terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht. We mogen wachten met terugbetaling tot we de goederen hebben teruggekregen, of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden (al naar gelang welk tijdstip eerst valt).

Retourzendingstermijn

Na de herroepingstermijn (bedenktermijn) van 14 dagen, heb je nog eens 14 dagen de tijd om de goederen aan ons terug te zenden of te overhandigen (retourzendingstermijn). Je bent op tijd wanneer je de goederen terugstuurt, voordat de retourzendingstermijn van 14 dagen is verstreken.

Waardevermindering

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Indien je tijdens het beoordelen van de producten verder bent gegaan dan nodig is om te beslissen of je deze wilt behouden, verrekenen wij de waardevermindering van de goederen met het terug te storten bedrag. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.